VÄLKOMMEN TILL ARLEYA´S BYGG & STÄDSERVICE

OM OSS!

Arleya’s Bygg & Städservice grundades i Grekland där vi fick mycket städerfarenhet under åren, innan vi 2015 kom till Sverige för att erbjuda våra tjänster på den vackra västkusten. Idag är vi 10 anställda och är stolta över att kunna erbjuda vår kompetens till stora och små kunder, från Munkedal till Kungsbacka.

Vårt mål är att tillhandahålla exceptionell städservice och att ständigt förbättra alla aspekter av vår verksamhet. Så att våra kunder blir nöjda och får skinande rena resultat, och därigenom en enklare och mer trivsam vardag.

BRA ATT VETA

Vi har ansvarsförsäkring via Trygghansa. Samtliga av våra anställda har ingått sekretessavtal och bär legitimation – för din trygghet. Personalen genomgår också träningsprogram för att säkerställa att du får städservice av absolut högsta kvalitet. Ditt hem eller kontor är vår arbetsplats, därför kan du räkna med full diskretion och noggranna säkerhetsrutiner när det gäller t.ex. portkoder och nycklar.

Anlitar du Arleya’s Bygg & Städservice som privatperson så är du berättigad till RUT-avdrag. Det innebär att du kan dra av på arbetskostnaden upp till 25 000 kr per person och år. Vi gör det enkelt för dig som kund och drar RUT-avdraget direkt på fakturan!