Vi erbjuder
Hemstädning| Mattvätt | Storstädning | Skolstädning
Visningsstädning | Kontorsstädning | Lokalstädning | Fönsterputs| Städsanering | Dödsbon

MATTVÄTT

 

Vi erbjuder tvätt av alla typer av mattor. Små eller stora spelar ingen roll,  vi hämtar mattan hos dig och använder oss av vår specialiserade tvättmaskin för att tvätta den skonsamt men effektivt. Du får smidig tvättservice som sparar en hel del besvär då du slipper transportera mattan själv. Vi använder oss av ekologiska rengöringsmedel för att ge dig en ren matta som känns lika ny som dagen du köpte den. Kontakta oss för prisförslag.

HEMSTÄDNING

 

Vi tar hand om dina städsysslor hemma så du kan ägna dig åt det som är viktigt för dig. Våra trevliga städare kommer hem till dig och rengör sovrum, vardagsrum, golv, kök och om det är något annat du önskar få rengjort.

Alla människor är olika, därför träffar vi dig i din bostad och går tillsammans igenom dina städbehov innan arbetet påbörjas. Du får samma städare i så stor utsträckning som möjligt för att det alltid ska vara ett välbekant ansikte som känner till dina önskemål. Vi har med oss all utrustning för uppdraget, du behöver alltså inte tänka på att fylla på förrådet med golvmopp eller rengöringsmedel.

STORSTÄDNING

 

Vill du ha en städning med extra-allt som piffar upp ditt hem till toppenskick? Vi erbjuder storstädning som ger dig massvis med tid och energi över, perfekt inför jul eller examensfesten. I tjänsten ingår allt för en grundligt städad bostad, från rengöring av WC-stol till fönsterputs. Har du speciella önskemål som t.ex. avkalkning av badrummet eller rengöring av ugn så utför vi förstås det också.

För att vi ska kunna ge dig ett så effektivt arbete som möjligt i ditt hem rekommenderar vi att du plockar undan kläder, leksaker, disk och liknande innan vi kommer. Ta också gärna bort fronten på badkaret.

VISNINGSSTÄDNING

 

Vid en bostadsförsäljning är det extra viktigt att objektet är rent och fräscht, så att det ger ett inbjudande intryck för spekulanter. Vi ser till att ditt hus eller lägenhet visar sig från sin bästa sida och tar hand om dammsugning, våttorkning, rengöring av kök, hall, badrum m.m. När arbetet är klart kommer ditt hem att kännas lika nytt som dagen du köpte det.


I princip är visningsstädning likt storstäd på många sätt, skillnaden är att vid visningsstädning tjänar du på att plocka bort så många personliga saker som du kan. Så att du får en snygg fotografering eller visning som ger en bra boost till din försäljning.

 

Välkommen att kontakta oss idag så berättar vi mer om våra tjänster!

 
  • 070-024 60 97
  • Kristinehöjdsgatan 9A, 412 82 Göteborg

KONTORSSTÄDNING

 

Få en renare arbetsplats och gladare anställda med regelbunden kontorsstädning från oss. Vi har städat många kontor och ger din verksamhet en mer stimulerande och ordningsam miljö. Låt våra noggranna städare ta hand om tömning av papperskorgar, rengöring av toaletter och dammsugning av fikarummet så att de anställda kan fokusera på arbetet. Vi anpassar oss såklart efter kontorets arbetstider.

Vi på Arleya’s  Städservice har ett tränat öga för vad som krävs för en ren och trivsam arbetsplats, kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och en förutsättningslös diskussion om vad vi kan göra för ditt företag.

SKOLSTÄDNING

 

Skolstädning har genom åren blivit något av en specialitet för oss. Städning i skolor ställer speciella krav på rutiner, i och med att många människor använder lokalerna och risken för allergi och smitta är högre än vanligt. Under städningens gång följer vi en speciellt utarbetad checklista, och vi arbetar såväl dagtid som kvällar och helger. Vi får hela tiden beröm både från eleverna och lärarna för vår städning, vilket vi är lite extra stolta över!

Anlitar du oss för din skolstädning så får du en korrekt och kvalitativ rengöring av lokalerna, som ökar trivseln för både elever och lärare. Vi har många nöjda kunder bland Göteborgs skolor men vill gärna ha fler. Tveka inte att höra av dig till oss för referenser eller mer information.

LOKALSTÄDNING

 

Vi erbjuder lokalstädning av exempelvis affärslokaler, lager, idrottshallar och liknande utrymmen. För att du ska bli nöjd och få ett riktigt rent resultat planeras alla uppdrag utifrån dina specifika behov och önskemål.

I lokalvården ingår städmoment som dammsugning, tömning av papperskorgar, rengöring av bord, fönsterputs m.m.  Oavsett vad du vill ha städat ser vi till att dina lokaler alltid är redo för ny användning.

FÖNSTERPUTS

 

Överlåt fönsterputsningen till oss så får du glasklart rena fönster som släpper in ljuset ordentligt. Vi är experter på fönsterputs och använder oss av rengöringsmedel speciellt anpassad för fönster från kvalitetsmärket Diamond. Med professionella redskap och teknik som sitter i ryggmärgen får du rena fönster på rekordtid.

Vi erbjuder fönsterputs på både spröjsade fönster, skyltfönster, storleksanpassade fönster och var det än finns flammor och fläckar som behöver åtgärdas. Ring eller maila oss så ger vi dig en kostnadsfri offert!

STÄDSANERING

 

Behöver du få hjälp med sanering av en bostad eller annan lokal där vanlig städning inte räcker till? Kanske är den förorenad av rökning eller har blivit utsatt för skadegörelse?

Vi på Arleya’s  Städservice har varit med om det mesta och löser din sanering, även de tuffaste bitarna. I samråd med dig som kund går vi igenom vad som behöver göras för att återställa lokalens skick. Med oss kan känna dig trygg med att vi värnar om tystnadsplikten och inte ställer onödiga frågor. Vi är din erfarna partner inom grovstädning och saneringsuppdrag. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälp dig med din sanering.

DÖDSBON

 

Att som sörjande anhörig gå igenom ett dödsbo är många gånger jobbigt, både fysiskt och mentalt. Det tar tid och energi att ta hand om städning och rensning av den avlidnes bostad. Det är där Arleya’s  Städservice kommer in, vi avlastar dig när kraften saknas och sorgen är för stor.

Vad som specifikt ingår vid städning av ett privat dödsbo varierar. Det bästa är om vi kan komma och titta på bostaden och ge förslag på en städlösning som är anpassad efter omständigheterna. Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig med städningen i dödsboet.

 

Vi vill vara ett självklart val för dig som vill ha en lyckad och prisvärd städning.

 
  • 070-024 60 97
  • Kristinehöjdsgatan 9A, 412 82 Göteborg
Shopping Basket